Kinderfysiotherapie Maartensdijk Koningskidz


Per 15 september 2014 is Koningskidz gevestigd in Maartensdijk aan de Melkweg 29 (praktijk voor fysiotherapie Karstens en van der Meijden).

Ook hier kunt u natuurlijk weer  rekenen op de beste zorg voor uw kind!
Heeft uw kind moeite met schrijven, spier of gewrichtsklachten of sport gerelateerde klachten? Heeft uw baby een voorkeurshouding, verloopt de ontwikkeling trager of anders dan normaal? Belt u dan gerust en vrijblijvend, wij denken graag met u mee.

Kinderfysiotherapie is 'Direct Toegankelijk', dat wil zeggen dat u zonder verwijzing van een arts of specialist terecht kunt voor een afspraak/ screening. Tijdens deze screening word gekeken of het kind bij de kinderfysiotherapeut aan het goede adres is. Uiteraard mag een verwijzing wel.
Bent u bezorgd over de kosten? Dat is niet nodig, de meeste zorgverzekeraars vergoeden de eerste 18 behandelingen kinderfysiotherapie vanuit het basispakket, wanneer er meer behandelingen nodig zijn dan worden de behandelingen uit het aanvullende pakket gebruikt.

Koningskidz is bereikbaar op telefoonnummer 06 - 48 11 55 63 en via de mail info@koningskidz.nl.Via het kopje “aanmelden” kunt u ook uw kind aanmelden, dan nemen wij contact met u op!

U kunt ons hier vinden:

Kinderfysiotherapie Maartensdijk Koningskidz

Bij kinderen van 0-2 jaar komen wij aan huis!