Kinderfysiotherapie Nieuwegein Koningskidz


Kinderfysiotherapie Nieuwegein Koningskidz is een in kinderen gespecialiseerde fysiotherapie praktijk. Na jarenlange ervaring in onze praktijk in Soest kunt u nu ook in Nieuwegein (Galecop) terecht, waar u natuurlijk ook weer kunt rekenen op de beste zorg voor uw kind!
Heeft uw kind moeite met schrijven, spier of gewrichtsklachten, sportgerelateerde klachten? Heeft uw baby een voorkeurshouding, verloopt de ontwikkeling trager of anders dan normaal? Belt u dan gerust en vrijblijvend, wij denken graag met u mee. Kinderfysiotherapie is 'Direct Toegankelijk', dat wil zeggen dat u zonder verwijzing van een arts of specialist terecht kunt voor een afspraak/ screening. Tijdens deze screening word gekeken of het kind bij de kinderfysiotherapeut aan het goede adres is. Uiteraard mag een verwijzing wel.
Bent u bezorgd over de kosten? Dat is niet nodig, de meeste zorgverzekeraars vergoeden de eerste 18 behandelingen kinderfysiotherapie vanuit het basispakket, wanneer er meer behandelingen nodig zijn dan worden de behandelingen uit het aanvullende pakket gebruikt.

Het adres van onze vestiging is:

Locatie Kinderfysiotherapie Nieuwegein Koningskidz

Kinderfysiotherapie Nieuwegein Koningskidz

Aert de Gelderhage 1 (Lucas Galecop school)

Koningskidz is bereikbaar op telefoonnummer 06 - 48 11 55 63 en via de mail info@koningskidz.nl

 

Via het kopje “aanmelden” kunt u ook uw kind aanmelden, dan nemen wij contact met u op!

Bij kinderen van 0-2 jaar komen wij aan huis!