Na een jarenlange ervaring als kinderfysiotherapeute in diverse praktijken startte Patricia in 2011 met een eigen praktijk in Soest onder de naam Koningkidz. Inmiddels bestaat Koningskidz uit drie vestigingen naast Soest zijn wij ook gevestigd in Maartensdijk en Nieuwegein (Galecop). Bij Koningskidz zijn twee enthousiaste en betrokken kinderfysiotherapeuten, Patricia de Jong en Alette Blankers werkzaam.
     
    patricia2
Patricia studeerde in 2003 af als fysiotherapeute en is sinds 2007 gediplomeerd kinderfysiotherapeute.

Alette
Alette is sinds 2013 fysiotherapeute en sinds juni 2016 afgestudeerd als Master kinderfysiotherapeute.
 
 
Wij helpen kinderen van 0 tot 16 jaar met motorische ontwikkelingsproblemen: als u als ouder of de leerkracht signaleert dat er sprake is van motorische onhandigheid, onzekerheid, pijnklachten of motorische problemen van welke aard dan ook, neemt u dan gerust en vrijblijvend contact op, wij denken graag met u mee.Kinderfysiotherapie is ‘Direct Toegankelijk’, Dat wil zeggen dat u zonder verwijzing van (huis) arts of specialist terecht kunt voor een screening of afspraak. Tijdens deze screening word beoordeeld of het kind bij de kinderfysiotherapeut aan het goede adres is. Uiteraard mag een verwijzing wel. Na de screening voeren wij uitgebreid en gericht onderzoek uit naar klachten of beperkingen van het kind en stellen wij in overleg met ouders een behandelplan op.
 
 
braamweg
Kinderfysiotherapie Soest
Adres:
Koningskidz
Braamweg 50a
3768 CJ Soest 
 
fotorr
Kinderfysiotherapie Maartensdijk
Adres:
Koningskidz 
Melkweg 29
3738 XD Maartensdijk
 
Lucas Galecop3016
Kinderfysiotherapie Nieuwegein
Adres:
Koningskidz
Aert de Gelderhage 1
3437 KB Nieuwegein
 
In Nieuwegein hebben wij een samenwerking met de Lucasschool. Wij behandelen kinderen vanuit deze school maar natuurlijk zijn ook andere kinderen met klachten bij ons welkom.
Omdat kinderfysiotherapie op school plaats vind kan er met goedkeuring van u als ouder ook een directe samenwerking zijn met de leerkracht en de therapie kan plaats vinden onder schooltijd. Ook observaties tijdens gymles zijn mogelijk. Uiteraard vind er altijd terugkoppeling plaats naar u als ouder, zodat u op de hoogte bent van de bevindingen en van hoe u uw kind kunt ondersteunen vanuit de thuissituatie.

Bent u bezorgd over de kosten? Dat is niet nodig, de eerste 18 behandelingen kinderfysiotherapie worden vergoed vanuit het basispakket van uw zorgverzekeraar. Zijn er meer behandelingen nodig, dan kunnen deze, indien aanwezig, uit het aanvullende pakket worden vergoed.

Onze slogan is: ieder kind moet met plezier kunnen bewegen. Daarom zijn ook daar waar mogelijk onze behandelingen spelgericht, waarbij wij moderne apparatuur zoals de WII gebruiken.
 
fh   f2   lk   l2
 
Aarzel dan ook niet contact met ons op te nemen bij vragen of twijfels, bij klachten of beperkingen!
Contact kan telefonisch via 035-5445 484 of via de mail info@koningskidz.nl.

Nieuwsgierig geworden naar onze praktijk of wilt u uw kind aanmelden? Neem dan vrijblijvend kontakt met ons op.